Zorg vanuit het hart.

Thuiszorg de Zonnestraal is een thuiszorg organisatie die ontstaan is uit een zoektocht, voor goede zorg voor een van onze naasten. Tijdens deze zoektocht kwamen wij erachter dat het moeilijk was, om de juiste zorg te vinden op de manier die de zorgvrager nodig had. 

Dit was de start om een eigen thuiszorg organisatie te beginnen waarin we streven om dit wel mogelijk te maken. Uit ervaring weten wij dat het al erg genoeg is dat er überhaupt zorg nodig is. Laat staan dat dit te wensen laat van de zorgaanbieder, waardoor je nog meer moet aanpassen aan anderen. 

Thuiszorg de zonnestraal richt zich op iedereen die zorg nodig heeft of dit nu gaat om ouderen, jongeren -en of mensen met een beperking. Wij bieden altijd gepaste zorg of het nu gaat om begeleiding, persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp -en of verpleging. Bij ons staat de zorgvrager centraal, waarbij wij ook kijken naar cultuur en land van herkomst zodat er geen taalbarrière ontstaat.

 Thuiszorg de zonnestraal komt altijd eerst langs voor een kopje koffie om er voor te zorgen dat u zich prettig voelt bij onze organisatie, want niets is belangrijker dan een fijne klik tussen de zorgvrager en zorgverlener. Heeft u vragen of bent u opzoek naar zorg voor u naasten en wat de mogelijkheden zijn schroom dan niet om contact te leggen, wij adviseren en brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden dit zonder enige verplichtingen. 

Op zoek naar advies?

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring