Verpleging in uw vertrouwde omgeving.

Bent u herstellende van een operatie, onlangs gevallen, heeft u een chronische aandoening of om een andere reden verpleging aan huis nodig? Thuiszorg de Zonnestraal helpt u graag door verpleging in uw vertrouwde omgeving te bieden. Samen met u -en of uw naasten bespreken we welke verpleging u precies nodig heeft, tijdelijk of permanent.

Dit doen we indien nodig ook in overleg met uw huisarts en naasten. Zo kunt u zo comfortabel mogelijk thuis blijven wonen en hoeft u uw dag structuur niet aan te passen aan uw zorg behoefte.

Wij proberen ervoor te zorgen dat u met een en dezelfde zorgverlener te maken heeft en niet dat er verschillende bij u langskomen. De verpleging verzorgen wij op momenten die voor u prettig zijn en in overleg kan dit ook op locaties buitenshuis waardoor u niet altijd thuis hoeft te blijven als er een familie of sociale aangelegenheid zich voordoet.

Naast wondzorg ook andere specialismen op gebiedt van verpleging. Thuiszorg de Zonnestraal biedt naast wondzorg ook hulp bij sondevoeding, katheters vernieuwen en andere specialistische handelingen.

Denkt u dat uw verpleging nodig hebt of bent u erop geattendeerd door uw huisarts? Dan kijken wij graag samen met u om welke verpleegkundige handelingen het gaat en vragen samen met u de indicatie aan bij uw zorgverzekering. Het is naast de juiste zorg ook belangrijk dat u of uw naasten zich prettig voelt met de zorgverlener die bij u langskomt.

Wij komen daarom zonder enige verplichtingen graag bij u langs.

Op zoek naar advies?

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring